Ännu en helg

Så har ännu en helg passerat i en rasande fart och här kommer en kort sammanfattning om vad jag pysslat med 🙂

I fredags hade vi invigningsdag för Studio Johanna Rapp där min PT-verksamhet kommer ha sin fasta punkt. 06:30 körde vi ett pass cirkelstyrka som vi valt att kalla ”Fredagsstark”, detta pass kommer att återkomma varje fredag och efteråt bjuds det precis som i fredags på lättare frukost.

Mitt på dagen hade vi öppet hus och ett lunchpass. Efter det hann jag med några ärenden på stan och ett kort intervallpass på löpbandet innan vi bjöd in våra nära och kära till mingel och lite mat.

Moa gillade mammas nya jobb 🙂

Igår eftermiddag fick jag till en skidtur innan middagen. 45 minuter, fem minusgrader, fina spår och sedan hem till gomiddag lagad av maken räddade min dag som av någon anledning inte varit bra. Vaknade på fel sida och var bara allmänt sur utan anledning, men som vanligt kan det mesta räddas av lite motion.

Fick även en superfin bukett med rosor av David och Moa när de var och handlade. De passade finfint i min vas som jag verkligen älskar 🙂

Söndagen började med inspelning för MyMowo där jag fått sätta ihop ett styrkepass anpassat för skidåkaren. Här med grundaren Frida. Var jättenervös men det kändes bra, kul att jobba med så proffsiga människor.

Efter lunch åkte David och Moa skridskor. Jag och Sam hejjade på från avbytarbänken.

På eftermiddagen följde vi den rafflande jaktstarten i skidskytte och fick glädjande se Hanna Öberg klättra från sin sjunde plats till en fantastisk femteplats med pallen inte långt borta. Så grymt kul att följa dessa unga tjejer!

Hur har er helg varit?