Skiddag

Idag har vi haft en härlig lördag med fokus på skidor 🙂
Började dagen på ÖSK där Moa körde tävlingen Lilla Östersundsspelen. Hon kämpade på fint, men med några små utbrott som ”mutades” bort med medaljen och saften som väntade i mål.

Väl hemma hann vi se upplösningen av damernas längdvärldscup i Ulricehamn och sedan har vi självklart suttit bänkade framför skidskyttet från Antholz. Blev så inspirerad av Anna Magnussons fina lopp att jag drog ut och sprang en timme innan herrarnas stafett.

Varmt, regn och storm gör att vinterkänslorna lyser med sin frånvaro. Vill ha en massa snö och minusgrader pronto! Men vädret går ju tyvärr inte att påverka hur mycket jag än vill så jag försöker bara acceptera, göra det bästa av situationen och inte lägga enregi på att vara irriterad.

Hur har er lördag varit?

Önskar er en fortsatt trevlig helg!