Inspirationstorka

Hörrni, nu behöver jag er hjälp!
Jag har slut på inspiration och vill gärna få lite tips från er;
Vad ska jag skriva om? Vad tycker ni är intressant?

Så överös mig med tips så blir jag superglad 🙂

 

12 kommentarer på “Inspirationstorka”

 1. Tycker det är intressant och givande med träning och familjelivet som du tar upp redan. Kanske mer om vad ni äter, lite tips på mat att laga. Tycker det va kul när du skrev om bakning för ett tag sen. Även förslag och tips på hur ni gör med nattning och sovproblematiken med era små, då vi har liknande problem med vår lille..

 2. Vore kul om du beskrev din träning som elit och jämför med din träning idag – förutom mängdträningen (som är svår att få till motionär men barn, jobb och hus), vad tar du med dig av elittiden? Vad fungerade väldigt bra även idag, vad funkar mindre bra?

 3. Hej, jag tycker det är väldigt intressant när du skriver om träning och det ger mig inspiration på hur jag själv kan träna. Du kanske kan skriva inlägg om övningar/ program som man kan göra både hemma och på gymmet och på vad man ska tänka på rent teknikmässigt? Och skriva hur man kan genomföra konditionsträningen? Tex olika former av intervaller eller andra typer av pass. Det hade också varit kul om du skrev lite kring kost och vad man specifikt ska tänka på för att få i sig den näring som behövs när man tränar.

 4. Tycker att de är skoj att läsa om hur du tränar. Vore kul om du ibland kunde tipsa om något speciellt upplägg, hjälpmedel/pryl (typ pulsklocka, skor, sport BH) som du gillar eller tycker att man borde kolla närmare på.

  Kan gärna skriva om platser både i Sverige och utomlands du gillar och varför.

  Eftersom jag precis som dig är småbarnsförälder till två så är de alltid intressant att läsa om dina barn, vad de gör och vad de inte gör (sover…) Men vet inte hur mycket du vill delge gällande barnen.

 5. Träningstips för komma igång

  Lite skidskytte, de som tävlar idag, har du ngn kontakt med de du tävlade med och emot

  Bra nyttig mat

  Er vardag

 6. Hej!
  Jag gillar dina inspirerande träningstips
  Fortsätt gärna med det för det ger mig energi i
  vintermörkret, jag som mer är en sommarmänniska
  än vintermänniska … men tar tacksamt emot
  fler träningstips för att överleva vintermörkret
  denna mycket speciella vinter vädermässigt…
  Ha det gott!
  Med vänlig hälsning,
  Magnus

 7. Helena, good afternoon. Tell us how do you manage to combine child care, household chores, cook and clean the house, and sports. You anyone help? 🙂

 8. Jag gillar dina ”vardagsinlägg” där du beskriver barnen, din träning och övriga aktiviteter så det får du gärna fortsätta med. Hade även varit intressant att läsa om vad du har för tankar om framtiden – träning, jobb, familj m.m. Har du några mål/drömmar?

 9. Träningsinspiration kan man aldrig få för mycket! Det här med ”fredagsfys före fredagsmys” och ”det finns inga dåliga väder” peppar mig varje gång du skriver det! Ska givetvis bli spännande att följa din kommande PT-karriär, och som sagt: Som amatör är man mycket nyfiken på hur proffs tränar! Utrustning, märke på skidor och annat t ex.
  Sen är det givetvis mysigt att följa din fina familj med de två små sötnosarna som huvudattraktioner!

  Varma hälsningar från Uppsala

 10. Hej!

  Vore kul med lite rullskidtips inför våren. Också följa dig under din uppladdning för Salmonom 27K (ska också springa loppet! :D).
  Fina naturbilder där du bor är alltid inspirerande och härligt.
  Några roliga inlägg med videor på katten eller när du gör något oväntat vore skoj…
  Japp, det var mina tips!

  Allt gott från södra Sverige!
  /Anders

Kommentarer är stängda.