Bosön

Först måste jag bara säga; tusen tack för alla tips om vad jag kan skriva om! Superbra att ha de dagar när inspirationen tryter.
Bloggen kommer nog tyvärr gå lite på halvfart de kommande två veckorna eftersom jag har en tenta den 17/2 som jag lägger den mesta lediga tiden på att plugga inför. Det finns otroligt många ben och muskler i vår kropp att plugga in…. På grund av detta så går även träningen lite på halvfart just nu och jag försöker verkligen tänka att lite alltid är bättre än inget. Har dessutom känt mig lite risig i några dagar, inte sjuk men hängig i kroppen, men idag känner jag mig nästan som vanligt igen så jag hoppas snart vara på topp igen.
Igår passade jag på att fånga lite solstrålar och promenerade en stund med vagnen på förmiddagen, helt underbart väder men jag undrar verkligen var snön är någonstanns?!?

Annars så spenderade jag helgen på Bosön med två fullspäckade föreläsningsdagar på min utbildning, spenderade många timmar med ”Benjamin” 🙂

Nu ska jag gå ut och lägga Sam i vagnen och sedan köra ett snabbt race med lite kontorsjobb och städning. Senare idag blir det sponsorlunch med Nordiska Ungdomsskidspelen där jag är en av ambassadörerna.

Hoppas ni får en underbar dag!