Fullspäckad helg

Har haft en fullspäckad helg som inleddes redan 05:30 i fredags då väckaren ringde, tar verkligen emot att kliva upp de få gånger som klockan ringer innan barnen vaknat….
Men jag masade mig upp och åkte mot Studion där det var min tur att hålla i ”Fredagsstark” halv sju med ett gäng peppade, starka, morgonpigga kvinnor. Vi är tre tjejer som turas om att hålla i detta pass varje fredag där det bjuds på ett svettigt styrkepass och frukost, perfekt att bara knata iväg till jobbet efter det och bara njuta av att fredagsfysen är avklarad.
Efter att de andra fått svettats så passade jag på att köra igenom kroppen innan jag åkte hem till familjen för frukost.

Innan lunch tog jag och Moa en promenad ner till isen för att åka lite skridskor, så värdefullt att få lite ensamtid med min stora tjej.

Efter lunch blev jag upphämtad och spenderade sedan resten av dagen i bil med slutdestination Torsby. Kom fram, åt middag, checkade in på hotellet, pluggade en stund och sov sedan nästan nio timmar i sträck. Världens lyx för en sliten
småbarnsmamma!

Lördagen inleddes med en kort morgonjogg, lång hotellfrukost och sedan styrelsemöte med skidskytteförbundet hela dagen. Vid fyratiden lämnade vi Torsby och nästan sex timmar senare kunde jag öppna husdörren på Frösön.

Söndagen bjöd sedan på en utomhusförmiddag där hela familjen åkte skidor på ÖSK och när de andra förberedde lunch så tog jag en skidskotur på Medvinden. Underbart att ha fem minuters promenad/jogg ner till den superfina skridskobanan som går ända in till stan.

En härlig helg med andra ord, men det skulle verkligen inte skada med lite mer snö så att man skulle kunna åka fler spår än de med konstsnö….

Den här grabben växer förresten så att det knakar och har passerat niomånadersstrecket för en vecka sedan 🙂