Kvalitetstid

I förmiddags fick jag och maken en skidtur tillsammans när Sam sov i charioten och Moa lekte på förskolan. Tolv grader kallt, vindstilla, sol och perfekta spår!
Efteråt var känslan på topp och jag fick verkligen en energikick av den där timmen. När jag och Sam hämtat Moa vid ettiden så fick det bli lek i Vinterparken här i Östersund där det byggts upp snöborg, pulkabacke, linbana med mera. Fortfarande rejält med minusgrader så efter drygt 1,5 timme tog vi oss hem med rödrosiga kinder och frusna fingrar.
En härlig utedag med andra ord 🙂

Efter middagen åkte jag till gymmet för 30 minuters Synergy 360 dvs styrketräning i cirkelformat, många pulshöjande övningar idag så både flås och styrka fick bekänna färg. Kan lova att det var länge sedan jag körde dubbelpass, även om de här två passen tillsammans motsvarar ungefär ett ”lättare” pass som elitaktiv. Men träningen är verkligen på en helt annan nivå nuförtiden och jag börjar faktiskt vänja mig vid att en veckas mängd motsvarar ungefär en bra träningsdag för några år sedan 🙂
Jag skulle gärna träna lite längre pass vissa dagar men just nu finns inte tiden till det, men jag vet att den kommer att komma, tids nog när barnen har annat att göra än att hänga med sina föräldrar….

Hoppas ni också fått lite sol idag!