Hemtenta

Efter frukost vinkade jag av familjen som åkte hem till mina föräldrar i Helgum. När de åkt tog jag mig till skidstadion och skejtade lugnt en timme. Moa och David har varit förkylda några dagar och min kropp är väldigt trött, förmodligen av sömnbrist men med risk för baciller i kroppen så tog jag det lugnt för att inte riskera att bli förkyld. Åker till Stockholm i kväll för tre utbildningsdagar och då det lär bli intensivt så vore det skönt att vara pigg och fräsch 🙂
Är för övrigt otroligt glad över konstsnön då den här vintern är den sämsta jag någonsin upplevt. Mycket regn, vind och plusgrader denna vecka har gjort att spåren utan konstsnö ser ut så här….

Är i alla fall glad att jag maxade den fina helgen på Storsjön innan allt bara blev slask. I lördags blev det skridskor på förmiddagen, en skidtur på eftermiddagen och i söndags tog vi en skidtur; jag drog Sam i charioten, Moa och grannen Silje skidade och fick skjuts bakom David på snowracern hem 🙂

Efter skidturen idag så skrev jag en hemtenta på fysiologi/anatomi, jag har passat på att storstäda (så skönt när det faktiskt ser städat ut en stund efteråt) och nu följer jag damernas skidskyttestafett från VM. Bra insats av de svenska tjejerna, men tyvärr så gör inte stornationerna bort sig så en det blir ingen riktig topplacering. Men om några år då är vi med och slåss om medaljerna, tjejerna är unga och har framtiden för sig 🙂

Hoppas ni får en härlig helg!