Huvudstaden

Efter förra helgen på Bosön där jag kom hem sent på måndag kväll så kändes det som att jag i princip bara var hem, packade om och torkade snor. Sam var tokförkyld och verklligen inte charmig och Moa var äntligen så pass pigg att hon kunde vara på förskolan. Trots diverse host- och nysduschar samt snoriga pussar så lyckades jag på något konstigt sätt klara mig från att själv bli förkyld. Berodde kanske på att jag tog två shotar med ingerfära varje dag, eller så hade jag bara tur….

I fredags tog jag tidiga morgonflyget till Stockholm för ännu tre intensiva dagar i utbildningens tecken på Bosön. Temat för helgen var rörlighet och en funktionell kropp, kan konstatera att min egen kropp har stor utvecklingspotential 😉

Här testar Lina rörligheten i min framsida lår/höft. Blev mycket klämma, känna och töja i alla möjliga riktningar under dessa dagar.

Två gånger sushimiddag blev det också och tror faktiskt jag skulle välja sushi om jag var tvungen att leva på en maträtt resten av livet.

Fick till helt ok med träning dessa tre dagar; 11 km löpning med härligt sällskap på fredag eftermiddag, styrkepass dagen efter och inledde söndagen med morgonlöpning.

Kom hem till Frösn igår kväll och nu ska det bli skönt att vara hemma i nästan två veckor. Hinna umgås ordentligt med familjen och smälta alla nya intryck och kunskap från de senaste två helgerna.

2 kommentarer på “Huvudstaden”

  1. En intensiv, rolig och lärorik helg igen 🙂 haha ja håller med om sushin! 🙂 nu blir det skönt med två veckor hemma. Njut och ha det så gott! Kram!

  2. Sushi är ju bland det bästa! Skulle gärna vilja ge mig ut i spåret och springa men en tjej blev attackerad för ett tag sen i den skogen så jag vågar inte… Får springa runt området där jag bor istället.

Kommentarer är stängda.