Återhämtning

Kom hem från Bosön i söndags och hade en mysig dag med mina guldklimpar i måndags.
Hade inte en tanke på att träna med tanke på träningsvärken efter helgens bravader men kände att på tisdag ville jag dra igång med något. Är av förklarliga själ väldigt pepp på styrketräning efter helgens inspirationsdos i ämnet. Men vaknade upp med hosta och rosslig hals så det blev ännu mera vila.

I går kväll packade vi in oss i bilen och rullade till Helgum. Så skönt att åka när det är dags för barnen att sova och det blir då allt som oftast väldigt harmoniska bilresor 🙂
David åkte till Sollefteå på konferens i förmiddags medan jag och barnen hängt hemma hos mamma och pappa. Har försökt ta det så lugnt som möjligt för att kurera mig och hoppas snart att det vänder för har tyvärr inte blivit piggare under dagen.

Men värre saker händer människor varje dag och det kanske är nyttigt med lite vila.
Hoppas i alla fall vara piggare på fredag morgon då jag leder Fredagsstark i studion och det finns fortfarande platser kvar så anmäl er till fredagsstark@johannarapp.com om ni vill starta helgen på bästa sätt 🙂
Tiden är 06:30-07:25 hos Studio Johanna Rapp (Storgatan 34) och kostnaden är 150 kr som swishas på plats. Det ingår frukost, lån av handduk och duschprodukter och självklart ett svettigt pass där rörlighet, styrka och puls ingår.