Fortsatt förkyld

Min förkylning som jag började känna av i början av förra veckan blev ingen solskenshistoria. Började med hosta och efter ett par dagar kom halsontet from hell. Har aldrig varit i närheten av den halssmärtan någon gång och natten mellan fredag och lördag sov jag inte en blund utan satt istället uppe och sörplade honungsvatten och sög på frusen mango.
Fick dessutom feber där på fredagen och var allt annat än kaxig den här helgen. Fick tid på Hälsocentralen i måndags där det togs halsprov; inga bakterier men fick i alla fall hostmedicin utskriven så igår natt fick jag äntligen några timmars sömn 🙂

Igår kände jag att livet sakta men säkert började återvända i och med att halsontet började avta och i morse vaknade jag upp utan feber för första gången på sex dagar. Hostan är fortfarande fruktansvärd och halsen gör sig påmind men jag orkar i alla fall med vardagslivet. I helgen fick David verkligen styra upp hela familjelivet då jag helst bara ville ligga ner och vara tyst.

Träning ligger nog fortfarande ganska många dagar bort men hoppas snart kunna ta en promenad i alla fall utan att hosta lungorna ur kroppen. Har i alla fall fått träningsvärk i magen av allt hostande så helt vila har det inte varit 🙂

I morgon blir sista dagen hemma innan ännu en helg på Bosön, ser som vanligt otroligt mycket fram emot det och är väldigt tacksam mot min familj att jag fått möjligheten att göra detta.
Har ju avverkat ungefär halva utbildningen nu och det känns både roligt, spännande och lite läskigt att köra igång min egna verksamhet på riktigt i augusti. Fick dessutom besked idag om att Sam fått förskoleplats och då blev det ännu lite mer verkligt, men framförallt gick det upp för mig att vi snart inte har någon bebis i familjen längre. Lite sorgligt men framförallt skönt, uppskattar mycket att Moa kan uttrycka vad hon vill och vad hon känner. Är ju svårare med någon som bara skriker och man inte vet vad det beror på…

Nu ska jag vila lite i soffan innan jag kryper till kojs för att försöka sova mig till ett ännu friskare jag. Hoppas allt är bra med er och att ni är friska!