Lunginflammation

Min jobbiga förkylning visade sig vara lunginflammation och nu har jag snart ätit antibiotika i en vecka. Äntligen börjar det kännas bättre men stundvis hostar jag fortfarande ganska mycket och orken fysiskt är verkligen inte på topp. Efter snart tre veckors hostande så ligger jag dessutom väldigt mycket minus på sömnkontot.

Men denna helg så fylldes det på en hel del på må-bra-kontot då jag, David och Moa tog in på hotell Frösö Park några kilometer hemifrån i lördags. Där åt vi en god middag i hotellets restaurang, sov många timmar tätt tillsammans i en hotellsäng och avslutade med lyxig frukost.
Sam hade mormor på besök och vi fick välbehövlig tid mer vår stora tjej som ibland tycker det är lite jobbigt att vara storasyster 🙂

Helgen har även bjudit på stundtals riktigt fint vårväder och Moa har passat på att cykla en massa.

I slutet av förra veckan så passade även det här vilddjuret på att fylla hela 11 månader! Tänk att du snart är ett helt år!?!