Fulla dagar

Livet rullar på i en hiskelig fart och bloggen har tyvärr prioriterats bort.
I morgon åker jag ner till Stockholm för de fyra sista utbildningsdagarna och den tredje juni är det examination. Efter det hoppas jag få mer tid för att skriva här, har en massa ämnen som jag vill skriva om så fort tiden finns 🙂

Annars så har jag äntligen blivit fri från min lunginflammation och den förkylning jag drog på mig för ett par veckor sedan så nu är träningen igång igen på allvar. Sommaren stora mål är Salomon 27k i slutet av juli så det är där mitt fokus ligger även om jag kommer köra några löptävlingar på vägen dit också.

I helgen var vi nere hos svärföräldrarna och då fick jag uppleva lite härlig vårlöpning i något grönare landskap än vad Jämtland bjuder på 🙂

I måndags dammade jag av rullisarna och tog årets premiärtur, riktigt härligt men emellanåt med ”livet som insats” då vinterns grus var väldigt sporadiskt bortsopat….

Nu ska jag krypa till kojs och försöka få några timmars sömn innan väckaren ringer vid femtiden i morgon, men det är ju typiskt att det alltid ska vara så svårt att somna när man vet att man ska upp tidigt….