Endurance Personal Trainer!!!!

Det har varit fem utmanande, tuffa och helt fantastiska månader. Men igår tog den resan slut, jag klarade både den teoretiska och praktiska examinationen och kan nu kalla mig ”Personlig tränare med inriktning mot konditionsidrott”!
Så underbart lättad, glad och stolt men även lite sorgsen då jag redan saknar mina kurskamrater som jag kommit väldigt nära och haft väldigt roligt tillsammans med denna vår. Men jag tror vi kommer hålla kontakten och stötta varandra när vi nu tar nästa kliv och startar ett nytt kapitel i våra liv 🙂

Helgen var ett virvarr av känslor och jag flög ner till Stockholm i fredags kväll och lämnade ett magiskt Östersund som helt plötsligt fått lite sommarfeeling.

Vaknade toknervös i lördags och känslan höll i sig mest hela dagen, blev en lång väntan efter den teoretiska delen….

Men känslan efter den praktiska delen när det även stod klart att alla i klassen klarat sina tester var oslagbar. Firade med en löprunda tillsammans med Lina, Daniel och Kalle.

På kvällen blev det sedan middag, många glada skratt och lite tårar när vi kramade varandra hejdå.

Kom hem till min älskade familj idag vid lunchtid och har inte gjort något vettigt på hela dagen, bara varit och njutit av att slippa känna pluggstress 🙂
I morgon tar jag med mig barnen till Helgum för att springa Niptrail på tisdag, är ett lopp som går längs niporna och som mäter 16 km. Typ det längsta jag sprungit i vår så lär bli sjukt tufft, man jag tar det som ett bra träningspass inför sommarens stora mål; Salomon 27k den 29 juli.
David drar till Bydalen för att vara med när snickarna i morgon börjar resa stommen på vår stuga 🙂