Energidipp

Denna helg går till historien som en av mina mest energilösa, trots att jag varit frisk som en nötkärna. Har känt mig helt dränerad på energi och träningen i fredags och lördags gick otroligt tungt, igår tog jag därför en vilodag.
Min egen diagnos är många tidiga uppstigningar med Sam som resulterat i alldeles för lite sömn och att lite spänning släppt i och med inskolningen på förskolan. Det har gått hur bra som helst och inte en enda tår vid avsked och jag tror att jag nu slappnat av både över stressen som en inskolning kan innebära samt över att jag nu kan börja leva lite mer mitt liv. Missförstå mig inte, jag älskar mina barn över allt annat och tillbringar gärna en massa tid med dem, men efter att ha varit föräldraledig i drygt 15 månader så känner jag mig redo att börja arbeta.
Jag är inte ”hemma-fru-typen” som är nöjd med att städa, laga mat, tvätta, roa barn och serva dem 24 timmar per dygn, sju dagar i veckan. Jag klättrar lite på väggarna och känner att jag behöver umgås med vuxna människor och jobba mot uppsatta mål.

Idag känns det bättre och jag är taggad på denna vecka 🙂 Är fortfarande en inskolningsvecka med lite kortare dagar men jag ser fram emot att hinna med lite planering och administration, träning och annat fix.
Nu ska jag åka in till stan och lämna in datorn som sjunger på sista versen för att få hjälp med att lägga över allt till Davids avlagda, smidigt att slippa köpa en ny. Sen blir det ett styrkepass i studion, inköp av vantar till Sam (japp, idag verkar hösten ha kommit….) och efter lunch ett spännande telefonmöte.

Hoppas ni får en toppendag!