Nya rutiner

Nu är lilleman inskolad på förskolan och en ny tid i livet tar sin början 🙂
Ser fram emot en spännande höst och förmodligen en hel del vabbande (vis av erfarenhet från Moas första år)….

Jag smög igång jobbet lite förra veckan men denna vecka börjar jag på riktigt. Det blir höst-kick-off i Studion, bokföring, förberedelser för kurserna jag drar igång ännu nästa vecka samt förbereda en föreläsning inför helgen.

Träning tänkte jag också få till och i morgon är planen skidgång för att reka lite inför mina skidgångsgrupper. Behöver framförallt få lite koll på hur lång tid olika vägar uppför backar tar, var vi ska värma upp osv. Vill verkligen att passen ska bli så bra som möjligt och då är det viktigt med förberedelser.

Har även börjat tänka lite smått på Nattvasan och i fredags körde jag ett skateintervallpass på rullskidbanan. Det blev ett smärtsamt uppvaknande om att skidformen inte är det den en gång var. Backarna var både längre och brantare än jag mindes….

Idag körde jag ett styrkepass här hemma medan Sam sov middag och Moa hängde på som sällskap. Alltid kul att ha med henne och försöka svara på tusen frågor samtidigt som man tränar.

Annars har vi fullt upp här hemma med att hålla koll på det här vilddjuret som är överallt och som i helgen kommit på att man kan dra fram pallar och stolar när man vill komma upp på något.

Hoppas ni haft en toppenhelg!