Full fart

Första riktiga veckan som egenföretagare har startat fantastiskt bra 🙂
Mycket planering, organisering och administration, så det har redan blivit ett antal timmar framför datorn. Men jag passar även på att testköra olika passupplägg inför kommande kurser.
I måndags klockade jag tider på olika vägar till toppen och vilotider ner i Östersunds två slalombackar inför skidgångsintervallerna som kör igång på tisdag nästa vecka.

Ska bli jättekul att få visa hur bra barmarksträning skidgång är för de som inte kan eller vill åka rullskidor. Kan även vara ett jättebra sätt att träna med hög puls om man t.ex. har en skada som gör det svårt att springa.

På fredag kör vi några prova-på-pass i Studion och idag var jag och testkörde mitt styrkepass för skidåkare. Samma tema har en small groupkurs som jag också drar igång under nästa vecka!

Tricepspress i TRX är en av övningarna det kommer att bjudas på. Fokus är muskler som är viktiga för skidåkning såsom bål, rygg och triceps.

Nu ska jag ta och fortsätta jobba med min föreläsning om mental träning som jag kommer att hålla i samband med Rullskidskytte-SM i Sollefteå kommande helg.