Att inte veta

Ni vet den där känslan när man inte är sjuk men heller inte känner sig helt 100%. Kroppen är trött och ibland tror jag att det känns lite strävt i halsen. Så har jag känt mig hela helgen…
Med tanke på alla förkylningsbaciller man bombats med de sista veckorna så är det ju inte så konstigt om förkylningen ligger och lurar. Men jag har bestämt mig för att vinna fighten den här gången!

I helgen har träningskläderna legat outnyttjade och jag har fokuserat på att ge kroppen vila (förutom gårdagens fem timmar på Ikea…). Hade nog behövt sova lite mer, men med småbarn bestämmer man inte det själv 😉

Så jag fortsätter lyssna på kroppen och boostar den med ingefära, citrus och andra vitaminbomber. Åker iväg på en liten resa torsdag till söndag och då behöver jag verkligen vara frisk. Mer om det en annan dag.

Nu sängen och försöka sova bort bacillerna, hoppas ni haft en riktigt bra helg!

1 kommentar på “Att inte veta”

  1. Hej! Längesen nu jag var inne och läste här. Tack för trevliga inlägg och bra tips. Hoppas att du håller dig frisk!
    Kul att det gick bra för dig på Salomon 27K förresten. Riktigt starkt! Sprang också, men inte så snabbt som du… Jag är riktigt imponerad. Du är en förebild. 🙂
    Ha det fint!
    Anders

Kommentarer är stängda.