Tacksamhet

Ibland är det oerhört viktigt att stanna upp mitt i livets stress och måsten och helt enkelt fundera på vad jag är tacksam över?

Just att lära sig uppskatta det man har och sätta sina problem i perspektiv var något jag jobbade mycket med tillsammans med min mentala coach under mina sista aktiva år. Detta för att sätta idrotten i perspektiv och inse att det inte är på liv och död. Det finns så mycket annat som är viktigare, även om det är svårt att tänka på ibland när det känns som att himlen ska rasa ner efter en sämre tävling…

Idag är jag tacksam över att jag, min familj och de jag håller nära hjärtat mår bra!
Att jag har ont i en häl och inte kan träna som jag vill och att jag vabbat med hängig Sam i två dagar är faktiskt bagateller när man tittar på hur många andra kämpar med betydligt värre sjukdomar osv.

Vad är du tacksam över?