Hemmastyrka

Den här helgen har motivationen till träning inte funnits, jag tänkte skriva att tiden inte har funnits, men insåg själv att tiden funnits om jag bara prioriterat annorlunda. När maken föreslog styrketräning hemma efter att barnen somnat så var peppen inte på topp men jag tog mig i kragen och satte ihop ett cirkelpass.

Vi körde tre varv av följande övningar med 45 sekunders arbete per övning och 15 sekunders vila mellan:
1. Rodd i TRX
2. Sittande båten med rotation – sitt ner, luta dig bakåt, lyft fötterna om du känner att kontrollen finns och flytta händerna från sida till sida.
3. Utfall bakåt med KB framför bröstet
4. Armhävningar – på tå eller knä
5. Plankkombination – stå i plankposition på händer, möt knä med armbåge på utsidan av armen, efter att både sidor gjort det så möter du knä med insida armbåge på motsatt sida, avsluta med att dra knäna rakt fram. Upprepa de antal varv som behövs för att fylla 45 sekunder.
6. Tricepspress i TRX
7. V-situps
8. Enhandssving med KB – byt hand i högsta läget.
9. Band pull-apart
10. Gående planka

Svettigt men härligt efteråt!