Energidrycker

Jag har alltid varit skeptisk till energidrycker av olika slag och det är inget jag någonsin brukar dricka. Men igår gjorde jag ett undantag. Hade varit i Oslo och jobbat hela dagen, landade i Trondheim vid 21:30 och skulle sedan bila hem i mörker, på lurigt väglag. Det är ca 22 mil där den kurviga delen av vägen i Norge känns som en evighetsmaskin innan man äntligen når Storlien.
Natten innan bjöd mina barn på extremt lite sömn så inför hemresan hade jag laddat med en energidryck då jag inte dricker kaffe och misstänkte att det skulle bli en jobbig bilkörning…

Men, jag förstår inte hur folk kan tycka att det är gott!
Visst det kanske finns bättre smaker och andra märken men det är ju någon bismak på dessa som inte kan döljas av något frukt eller bär, jag tvingade i mig halva när ögonen började gå i kors och visst lite piggare blev jag nog men även illamående av den vidriga smaken…

Nä, nästa gång jag behöver en koffeinkick så satsar jag nog faktiskt på kaffe även om det inte heller tilltalar mig, eller så kanske Sam och Moa kan lugna ner sig lite på nätterna och låta sin gamla mor sova sin skönhetssömn 😉

Jag ger tummen ner för energidrycker, men smaken är som baken…