Vab och träningsfritt

Har haft en vecka hemma med hostande Sam men nu är han äntligen redo för förskola igen, så imorgon blir det jobb!
Älskar att vara med mina barn men helst när de är pigga, friska och glada. Den här veckan har mest handlat om gnäll, klängande och försök att vara till lags för att minimera raseriutbrott som drar igång hostattacker…

Det är tur att han är söt 😉

Har inte blivit mycket gjort denna vecka, varken av träning eller jobb. Dåliga nätter har resulterat i dålig träningsork och det har endast blivit ett par promenader samt ett försök till hemmastyrka. I morgon ska jag iaf få åka skidor med PT-klient och så tänkte jag passa på att simma medan Moa har simskola.
Men det kan vara nyttigt med en lugnare vecka emellanåt och jag känner ingen stress. Kan vara klokt att ta det lugnt när man bombarderas av baciller för att minimera risken att själv bli sjuk, efter ett hårt träningspass så är immunförsvaret nedsatt och att då bära runt på en smitthärd känns som att be om en förkylning.

Men nu tror jag vi är ute på andra sidan för den här gången 🙂