Mål 2018

Jag har inte riktigt haft tiden att fundera och reflektera så mycket över året som gått och hur jag vill att mitt 2018 ska se ut. Men jag tänker att jag påbörjar min mållista för detta nya härliga år som vi har framför oss, många av punkterna blir återanvändning från förra året då de inte genomförts eller helt enkelt tål att upprepas 🙂

So here vi go!

  • Bli mer allsidig i min fysiska förmåga – jag kan mycket men jag vill gärna bli rörligare, starkare och spänstigare. Det vet jag att jag kan, men det måste prioriteras… Här räknar jag in rehab för min häl och prehab inför löpsäsongen som jag hoppas få dra igång snart utan hälsmärta och utan den höftsmärta som jag drogs lite med förra sommaren.
  • Utmana mig i olika sporter – precis som förra året vill jag bli bättre på att åka alpint, orientera och springa trail utför. Alpinåkningen har jag kommit igång med bättre än förra året så där finns potential. Orienteringen och traillöpningen tar vi senare i år.
    Jag vill även lära mig att crawla bättre, har börjat lite själv men behöver ta någon simlektion för att komma vidare.
  • Vara ute minst 30 minuter varje dag – hade jag även på förra årets lista och det tycker jag har funkat riktigt bra. Det blev inte varje dag men på en vecka har jag helt klart fått ihop mycket mer än 3,5 timme utomhus. Frisk luft ger mig energi, hjärnan funkar bättre och jag blir piggare, är det dessutom sol så ger det ännu mer!
  • Läsa mer böcker – började bra förra året men tappade det i somras, nu är jag på gång igen 🙂
  • Utveckla mitt företagande – jag tänker jobba hårt för att få fler PT-kunder, köra mer roliga small-groups och träningspass, förhoppningsvis dra ihop läger/träningshelger själv och tillsammans med fina kollegor.
  • Jobba smart – jag vill jobba så lite kvällar som möjligt eftersom det är viktig tid med min familj och jag vill inte boka upp för många helger av samma anledning. Men det är en svår balansgång; det är ju på kvällar och helger många har tid att träna.
  • Fortsätta prioritera min träning – jag blir en mycket bättre och tålmodigare mamma, fru, vän, PT och kollega när jag tränar regelbundet, det vill jag aldrig sluta med!
  • Sist men inte minst – BLI BÄTTRE PÅ ATT UPPDATERA HÄR!!! (Och ändra design så det går att kommentera inlägg i flödet utan att behöva klicka sig in på inlägget….)

Jag hoppas även kunna springa några lopp i sommar men eftersom jag ännu inte sprungit, pga hälsporre, sedan i höstas så väntar jag med det. Men jag drömmer om Vårruset, Niptrail, Salomon 27K (Årefjällen) och Buff 22K (Bydalsfjällen).

Har du några mål för 2018?