Italien

Var ju nere i norra Italien förra veckan i en liten alpby som heter St Magdalena och vi hade en helt fantastisk vecka. Om man gillar vinter och skidåkning så är alperna helt fantastiska och jag brinner lite extra för Italien på grund av maten som jag älskar!

Vi bodde på ett mysigt hotell precis vid foten av en liten slalombacke med knapplift vilket var perfekt för Moa (och mig ;)) och utanför dörren startade även flera mil av längdspår. Jag fick till flera längdskidpass, några styrkepass på gymmet och ett par timmars utförsåkning.

Härligaste passet var helt klart när Moa och Sam hängde med farmor och farfar en eftermiddag så att jag och David kunde ta en tvåtimmarstur tillsammansi strålande solsken. Vi tog oss en dryg mil ner i dalen och sedan hade vi en lika lång härlig klättring tillbaka och samlade ihop den sista tiden på spåren uppe vid ”vår” by 🙂

Så en riktigt härlig vecka att spara i minnet och plocka energi ifrån, men det var ganska skönt att komma hem till normala rutiner igen. Blir ganska knasigt när middagen börjar den tid som barnen normalt går och lägger sig samt att den dessutom håller på i minst 1,5 timme… Det funkade ändå bra men det är skönt att komma hem, ställa fram maten på bordet och efter 20 minuter så är alla klara 😉

Tack Italien, vi kommer tillbaka!