Tjuvstartat Vabruari

I helgen när jag var i Falun så blev Sam hängig med hosta och hög feber. Så nu har jag vabbat två dagar och i förmiddags tyckte jag det kändes som att han var på väg tillbaka till livet trots en envis hosta. Men efter tuppluren mitt på dagen så visade tempen nästan 39 grader igen och hostan tog ny fart….
Stackaren får en sådan jobbig hosta när han blir sjuk då han har fals krupp vilket innebär att han låter som en skällande hund när han hostar, dessutom blir det svårt att andas och frisk luft mitt i natten kan ibland vara nödvändigt.

Tråkigt att behöva ställa in en del jobb men igår kväll så kunde jag köra mina planerade grupper i alla fall, lär bli ett par dagars ytterligare pusslande för att få ihop livet när både jag och maken har jobb att sköta som är svåra att lämna över till någon annan.
Men sånt är livet och det löser sig alltid, barnen har alltid högsta prioritet och vi var inställda på ett ”vab-år” med tanke på hur vansinnigt mycket sjuk Moa var sitt första år på förskolan.

Nu ska jag jobba lite vid datorn och sedan krya till kojs, misstänker att det blir lätträknade sömntimmar i natt…