Lugn helg

Jag hade egentligen jobb planerat i helgen men det blev inställt så istället hade vi en lugn och skön helg hemma, faktiskt väldigt välbehövligt och länge sedan vi hade en oplanerad helg hemma.
Vi har fyllt dagarna med mycket OS-tittande, lek, mys, god mat, utelek och lite längdskidåkning.
Jag är lite förkyld och har vilat från träning men lite skidåkning med barnen och ett par promenader har det i alla fall blivit.

Igår hade jag och Moa en mysig skidtur där vi pratade om allt mellan himmel och jord och hon visade mig att hon lärt sig saxa på skidskolan. Stolt tjej och glad mamma som slipper putta på när det går brant uppför 🙂
Även idag blev det en liten skidtur men då åkte vi hela familjen och till och med Sam åkte en bra bit, han har haft skidorna på sig ett par gånger tidigare men inte åkt mer än 10 meter innan han velat bli buren. Längtar till den dagen vi kan åka ut tillsammans på skidutflykt hela familjen.

Nu sitter jag spänd framför sista avsnittet av Bron och laddar för en ny vecka. I morgon eftermiddag flyger jag ner till Stockholm för att vara med på hologram i OS-Studion i morgon kväll, ska bli kul!