Tips på inomhuspass

Dessa dagar när kvicksilvret kryper långt ner så lockar det kanske inte jättemycket att ge sig ut och träna. Inte för mig i alla fall, jag har kört alldeles för många pass i denna kyla genom åren så nu när jag har ett val så väljer jag att hitta på något annat 🙂
Men jag blir väldigt uttråkad av att köra kondition inomhus, jag vill ju känna att jag tar mig framåt…

Så idag satte jag ihop ett pass där jag blandade olika konditionsmaskiner och fick ihop ett effektivt pass på 45 minuter där jag slapp tristess.
Mitt upplägg var:
*Fem minuter lugnt på en konditionsmaskin
*Tio minuter där varannan minut var hård och varannan lugn på samma maskin.
Efter detta bytte jag maskin och körde samma upplägg. Jag tog mig an stakmaskin, löpband och roddmaskin och fick ihop ett riktigt bra pass. Testa gärna!