Sportlovsvecka

Redan vecka 10 och sportlov för oss norrlänningar 🙂
Men eftersom vi inte har några skolbarn ännu så är detta en vecka precis som alla andra. David jobbar, jag jobbar (dock mest framför datorn då många verkar ha sportlov) och barnen är på förskolan. För övrigt så är lovveckorna helt fantastiska för dem; få barn och spännande sammanslagningar med de andra avdelningarna. Bästa som finns verkar vara att få leka med leksakerna på de andra avdelningarna…

Men jag och barnen tar en kortvecka och är lediga torsdag och fredag. Helgen spenderar vi i Helgum men eftersom min pappa ska opereras nästa vecka så har vi två ”karantändagar” hemma för att förhoppningsvis inte dra hem onödiga baciller, de små liven har ju en tendens att sprida dessa vilt omkring sig…

Helgen som var spenderade vi en snabbis i Bydalen men eftersom David glömt sin huvudvärksmedicin hemma (han får perioder med Hortonsanfall) så packade vi ihop oss efter frukost på söndagen, typiskt eftersom den dagen bjöd på strålande väder…
Men hoppas på lika fint nästa helg då vi åker dit igen!