#30daysof100

Jag hänger väldigt sällan med på utmaningar som handlar om att utföra en viss sorts träning en massa dagar i rad, men nu har jag faktiskt hakat på en 🙂
Det handlar om att göra 100 repetitioner av övningar med enbart kroppsvikt varje dag i 30 dagar.
Du gör precis vilka övningar du vill och när som helst under dagen, det finns inga regler förutom att du under en dag ska komma upp i 100 repetitioner. Perfekt som ”pausgympa” vid, framför teven eller under nattning av barn.

Idag körde jag:
*20 armhävningar
*30 utfall
*30 mountainclimber
*20 fotlyft i planka

Perfekt att få in lite mer rörelse i vardagen utan att ens behöva byta om till träningskläder!
Inspirationen fick jag från Monika Björn

Brukar ni hänga med på träningsutmaningar?

1 kommentar på “#30daysof100”

  1. Nu för tiden var det länge sedan jag hakade på träningsutmaningar, hittar kanske på egna på mig själv men ”30 dagar med…” var länge sedan. Gjorde det dock en del förr och det var faktiskt en sådan utmaning på en ”helt vanlig” träningsblogg som fick mig att få bättre struktur på min mat 🙂

Kommentarer är stängda.