Foten håller!!!

Har kommit igång med löpningen på riktigt igen och foten håller! Så otroligt glad att jag inte känner något alls av min hälsporre, sommaren 2018 känns räddad 🙂
Jag har visserligen inte sprungit några långpass ännu, men hårda intervallpass på upp emot en timme fungerar problemfritt. Fortsätter att bygga upp längden på passen successivt för att inte få något bakslag.

Förra veckan blev det en transportlöpning, ett backintervallpass och ett intervallpass på bandet (4×4 min).
idag bjöd jag min kropp på en riktigt svettfest på löpbandet med följande pass, som du självklart kan modifiera med att plocka bort 1-2 intervaller per ”block”:
*10 min uppvärmning
*4×90 sek
*4×75 sek
*4×60 sek
*4×45 sek
*4×30 sek
Vila 30-60 sek mellan varje intervall, du ska hinna återhämta dig hyfsat bra under vilan så anpassa en lite efter känslan.
*Nedjogg 10 min

Jag är inte helt hemma på i vilka farter jag kan springa på efter skadan så idag var mitt mål att öka minst 0,1km/h för varje intervall. Jag startade på 15km/h, vilket var något för lätt och resulterade i att jag höjde ganska friskt i början. Blev med andra ord riktigt slitigt på slutet när jag fortfarande var tvungen att höja farten för varje intervall…

Men inget slår känslan efter ett riktigt hårt intervallpass när man hamnar som en blöt fläck på golvet.