Tjejhelg på gång

05:40 imorgon så bär det av på tjejhelg till huvudstaden. Det är jag, Moa, hennes jämngamla bästis Ida och hennes mamma som lämnar pappor och syskon hemma på Frösön för en mysig helg tillsammans.

Känns viktigt att göra något tillsammans bara hon och jag, utan grabbarna i familjen. Jag längtar nog lika mycket som henne och känner att det ska bli skönt med ett par dagar iväg från Sam. Han är galet intensiv just nu och har humör som jag aldrig sett maken till, det flyger grejer runt honom mest hela tiden… Men däremellan är han världens mysigaste.

Men nu ska jag bara fokusera på Moa, lyssna på hennes alla funderingar och försöka svara på alla hennes frågor i lugn och ro, utan en lillebror som stjäl uppmärksamhet.

Gissa om det var en förväntansfull tjej som somnade 😉
Som hon väntat, längtat och räknat ned…

Du och jag älskade stortjej