Stockholmshelg

Har ju glömt att berätta om vår Stockholmshelg som var helt fantastisk!
Att få hänga med de här sköna bönorna, se dem njuta av varandras sällskap och att få bestämma vad de vill göra och hur länge, helt utan att behöva ta hänsyn till sina syskon. Det var underbart 🙂

Vi hann med Junibacken, Slottet, Kaknästornet, ”djungelrestaurang”, shopping och en massa lek och mys.
Jag och Sofie hade också en väldigt trevlig helg även om vi tappade humöret lite när planet hem var nästan tre timmar försenat…
Men summan av kardemumman var att helgen får 5/5 stjärnor!

2 kommentarer på “Stockholmshelg”

 1. Hej Helena,
  Har följt dig till och från och minns att du tidigare skrivit om att dina barn sover dåligt.
  Först: lider med dig, min son är yngre än din minsta men sover fruktansvärt dåligt och har gjort sedan dag 1. Sömnbrist under lång tid är så otroligt slitsamt. Och svårt att förstå om man inte upplevt det.
  Men vill ge dig ett tips: vi köpte precis ett tyngdsovpåse till vår son. Skillnaden är enorm. Grät hela morgonen efter första natten av ren hoppfullhet och tillförsikt. Finns täcken också för äldre barn. Är ganska vanligt att man använder tyngdtäcken vid viss typ av sömnsvårigheter för vuxna (och kan då få det utskrivet av läkare!) men fungerar även för barn ibland.

  Kanske har ni redan testat eller använder detta. Eller så funkar det inte för era barn. Men ville dela med mig. Var en sådan otroligt bra grej för oss.

  Hoppas det vänder snart!

  1. Tusen tack för tips!
   Just nu ser vi en liten ljusning och har hyfsade nätter så hoppet lever.
   Men ska ta med ditt tips om det byter riktning igen.
   Kram //Helena

Kommentarer är stängda.