Ny design

Alltså det här med datorer är verkligen inte min grej. Helst ska det bara fungera utan handpåläggning och drömmen vore ju om den kunde läsa min tankar på hur jag vill ha saker och ting 😉

Har inte fått till allt i nya designen till 100% men det viktigaste för mig var möjligheten för er att kunna skriva en kommentar direkt på startsidan utan att behöva klicka er in på inlägget. Har saknat kommunikationen med er kära läsare.

Så om någon är grym på wordpress och temat ”dara” så får ni gärna hojta till då jag inte är nöjd med ett par småsaker som tex färgen på menyraden…

Nu ska jag vila hjärnan från datorn en stund då jag suttit alldeles för många timmar framför den idag.

Bild från en kvällstur förra veckan.

4 kommentarer på “Ny design”

 1. Hej Helena!
  Wordpress är jätteroligt att jobba i. Gratis-teman som Dara har en del begränsningar som det är svårt att komma runt. Man måste in och ändra i CSS inställningarna då. Mitt tips är att googla
  ” change color in WordPress theme Dara” så får du upp en del såna tips.
  Jag jobbar mycket i WordPress och gör hemsidor till vänner och mindre företag. Jag tröttnade på begränsningarna och köpte ett tema fritt från såna. Det kostade en liten slant men eftersom jag kan lägga in på obegränsat antal sidor var det värt det för mig. Temat heter ”Headway Themes” om du vill kolla in det själv 🙂 Här kan man ändra färger och former hej vilt. Kan dock va för mycket frihet om man inte är lite nörd som jag hehe.
  Lycka till!! Och hojta till om du undrar något.

  Mvh Jennie

Kommentarer är stängda.