Helgens träning

Helgen har verkligen gått i skidskyttets tecken med rullsidskytte-SM, årsmöte i förbundet m.m.
Så mycket tid har tillbringats på ÖSK för att hejja fram åkarna, och försöka hålla barnen från att rusa ut på banan och bli påkörda…. En dag fick dem vara med sedan fick det räcka 😉

Träningen då?
Hårt pass i fredags, vila igår och löpdistans idag.

Idag ville jag både springa ett distanspass, se tävlingarna och vara hemma med familjen. Löste det hela med transportlöpning till och från skidstadion. 9,5 km x 2 kändes fint att få in på löpkontot, snittade 5:00min/km dit och 4:48min/km hem så väldigt nöjd att jag lyckades öka hem trots att det var väldigt motigt att börja springa igen efter 2 timmars stillastående.

 

I fredags körde jag ett riktigt svettigt köttpass i gymmet. Funderade på löpning men spöregn och fortfarande lite möra ben efter Bydalen gjorde att jag valde ett inomhuspass med fokus på överkropp.
Upplägget?
*Fem minuters uppvärmning på roddmaskin
*10×1 min med 30sek vila mellan varje intervall på roddmaskin
*Fem minuter i lugnt tempo på stakmaskinen
*10×1 min med 30sek vila mellan varje intervall på stakmaskin
*Nedvarvning om du orkar, det gjorde inte jag…

Träning och en massa tid i bubblan för min absoluta favoritsport till trots så var ändå helgens höjdpunkt familjemiddagen i lördags med min lilla familj, alla mina syskon med 2/3 respektive samt min systerdotter, skiljer bara fyra veckor mellan henne och Sam så tempot på dem tillsammans är inte att leka med 🙂

Hoppas ni också haft en härlig helg!