Ofrivillig vila

Lagom till helgen så kom barnen hem med årets första höstförkylning och som vanligt trillade vi dit allihop en efter en 😉
Men verkar vara en väldigt lindrig variant som mest sitter i näsa/bihålor så barnen har varit pigga men lite snoriga och lite täta men har kunnat gå på förskolan som planerat.

Jag har vilat i tre dagar och hoppas snart vara fit for fight igen, vill verkligen vara pigg i helgen när jag och mina grymma kollegor kör en träningshelg i Bydalen 🙂

Hur mår ni? Klarat er från förkylningar?

Ser till att komma ut en sväng i friska luften och röra på mig en stund varje dag. Lunchpromenad eller transportcykling har det blivit dessa dagar.

2 kommentarer på “Ofrivillig vila”

 1. Skönt med en lindrigare variant! Själv har jag haft oturen med att ha dragits med en tuff förkylning som har inneburit en hosta och ond hals i 2 veckor…!
  Vad är dina bästa tips när det kommer till att komma tillbaka till träningen efter ett längre avbrott? Hur ska man tänka kring belastning och mängd? Jag är en tjej som är 19 år och tränar väldigt mycket normalt sett och försöker mig på en satsning inom skidåkningen men har haft en tuff sommar där motivationen inte har varit på topp och orken har helt enkelt inte funnits där! Hoppades på en bättre höst då jag precis är nyinflyttad till Piteå för att läsa på universitetet. Inledningen på den hösten blev tyvärr något helt annat än vad jag hoppats på… så undrar helt enkelt hur du gör när du har haft ett längre avbrott och en motivation som trytit?
  Älskar att följa din blogg och instagram, det är så inspirerande!

  1. Tråkigt med en sådan jobbigt förkylning, hoppas du blir frisk snart!
   När du ska dra igång igen så är det viktigaste att du känner dig frisk och absolut inte har feber eller ont i halsen.
   Ta det sedan lugnt i några dagar med lättare träning där pulsen inte går upp så mycket, om det känns bra och du inte får några bakslag så kan du sedan öka upp successivt med både mängd och intensitet.
   Jag tror det är bättre att öka upp längden på passen först och sedan lägga på intensiv träning efterhand.

   Jag tror att när du kommer igång igen så kommer motivationen att komma i takt med att träningen går lättare och lättare.

   Stort lycka till framöver och stort tack för dina fina ord!

Kommentarer är stängda.