Full fart

Hade en fantastisk helg i Bydalen tillsammans med mina kollegor och 12 glada och träningssugna kvinnor. Det blev tuffa träningspass, några lagtävlingar, långtur på fjället, god mat och mycket skratt.

Full fart hela helgen med andra ord och det har fortsatt med tre fullspäckade arbetsdagar.
Älskar när det är lite för mycket att göra så att jag behöver vara effektiv och strukturerad, mår som bäst under lite stress på dagen för att sedan kunna slappna av hela kvällen tillsammans med familjen.

Men nu checkar jag ut från Studion och beger mig mot Idre tidigt i morgon bitti. Där väntar två dagars förberedelsearbete med IBU-cupen i skidskytte som går av stapeln i slutet av november och som jag är med och roddar 🙂
Så underbart att få styra sin egen tid och blanda en massa olika typer av arbetsuppgifter, kommer snart kunna avslöja ännu en spännande sak som jag ser väldigt mycket fram emot….