Vilohelg

Min förkylningen håller sig fast och verkar trivas ofantligt bra i min kropp. Så istället för att njuta av höstlöpning på fjället så blev det en lugn helg i stugan med små utflykter, lek vid bäcken och mys inne framför öppna spisen.

 

Vi fick även uppleva årets första snöflingor till barnens förtjusning! Moa längtar efter att åka slalom och Sam tjatar om snowracer.

Det går inte att fånga på bild hur vackert det är i solnedgången men utsikten från stugan mot Drommen är fantastisk dygnet runt.
Hade som plan att springa upp dit i höst då det inte blivit av ännu men tyvärr så får jag spara det till nästa år. Blir nog ingen fler tur dit innan det är för mycket snö och den här helgen satte som sagt förkylningen stopp. Men den som väntar på något gott…

Nu ska jag ta en hutt hostmedicin, ett par duschar nässpray och försöka sova mig friskare.

Hur har ni det; klarat er undan höstbaciller?