Styrkepass knäböj och chins

Träningsmotivationen har varit på topp hela hösten trots två sega förkylningar. Men när jag i morse vaknade med känningar i hals och bihålor igen så känner jag att luften gick lite ur mig…
Är så kul att träna mot ett mål som bara handlar om att jag vill bli starkare än vad jag var i september, men med avbrott hela tiden så tappar jag sugen. I alla fall idag, men vem vet det kanske kliar i kroppen redan i morgon 😉

Körde i alla fall ett riktigt bra styrkepass igår (ordentlig träningsvärk idag):

*Valfri uppvärmning

*Huvudövningar
4 x 8 knäböj med stång på axlarna, ta en vikt där du får ta i ordentligt på de sista repsen.
4 x 8 chins med gummiband, hitta ett band som gör att du precis klarar av alla.
På grund av tidspress så körde jag dessa som supersets (=dvs varannan övning)

*Cirkel x 3 varv
20 korsande utfall med hantlar i händerna
20 fotdopp på boll
10 drag till hakan med kettlebell
20 rotationer på boll
10 wallballs

Målet är ju att bli starkare i knäböj, marklyft, axelpress, bänkpress och chins. Efter denna förkylning ska jag hålla mig frisk och förhoppningsvis få kötta på fram till jul. Älskar känslan av att få fokusera på styrketräning och känna hur jag utvecklas.

Äh, nu när jag skrev det här inlägget så blev jag ju sugen på att träna igen, hoppas det håller i sig tills jag blir frisk 🙂