Sommarens stora mål

Har funderat på vad jag vill ha för mål med löpningen i sommar. För något mål vill jag ha, jag triggas och mår bra av att sätta mål som jag får jobba mot.

Jag kommer springa några asfaltslopp i början av sommaren som Vårruset, St Olavsloppet och förmodligen ”Spring en mil – vinn en bil”. Är sugen på att försöka persa igen på Vårruset och att komma under 39 min på milen.

Från Vårruset 2018.

Men det stora målet kommer att bli Buff 50 km med 2900 höjdmeter i Bydalsfjällen!!!
Taggad, lite nervös och med en stor dos av respekt går jag in i den utmaningen.
Varför jag valde det här loppet? För att ha ett lopp där målet är att ta mig runt. Inget tidsmål, inget placeringsmål, helt enkelt inget prestationsmål.
Är nog första gången jag går in med en sådan inställning och det känns både skrämmande och spännande.

Misstänker att benen knappt kommer bära mig när jag förhoppningsvis korsar mållinjen den 24 augusti…

Som ett delmål så hoppas jag även få till att kunna springa Salomon 27k för tredje året. Är revanschsugen då förra året inte alls blev som jag hoppats där jag tränade lite för hårt för nära inpå loppet och slet med tunga, trötta ben från start och inte hade en chans att slå sluttiden från 2017. Men kanske händer det i år?

Har ni något spännande mål med träningen framöver?