Fredagsintervaller

Jag tycker det är något alldeles underbart med att få köra ett riktigt tufft, svettigt pass på fredagar för att verkligen få en pangstart på helgen. Ett tungt flåsigt styrkepass eller ett svettigt, mjölksyrafyllt löppass spelar ingen roll.

Jag dras sedan några dagar tillbaka med en lät förkylningen vilket lett till hittills fyra dagars ofrivillig vila. Så inget fredagsfys för mig men om jag varit frisk hade jag gärna kört passet som jag brände av i måndags innan halsontet kom.

Uppvärmning 10 min.
4×90 sek + 4x75sek + 4x60sek + 4x45sek + 4x30sek
Vila 30-60 mellan varje intervall.
Varva ned 10 min.
Är du ovan så börjar du med 2 av varje intervall, jobbar sedan upp till 3 på varje osv.
Kom ihåg att för att utvecklas krävs progression och att det är utmanande.

Hoppas ni fredagsfysat för mig med idag 🙂