Stor kille

En härlig helg är snart till ända och jag har haft det toppen; myskväll i soffan i min ensamhet i fredags när barnen somnat och David åkt på 40-årsfest, möhippa för lillebrors blivande fru igår och en lugn hemmadag med ett litet jobb när jag coachade ett backintervallpass ute på Frösö Park.

Men det största som hänt i helgen är ändå att min lilla kille blivit stor och lämnat bort napparna till tomtenissarna i utbyte mot en brandbil med gubbar, sirener och blåljus. Har gått helt fantastiskt bra och han nämner inte napparna överhuvudtaget. Stolt!

Samlar ihop alla för att göra ett paket till tomtenissarna.

Nu har jag följt finalen av Mästarnas Mästare och ska krypa till kojs. Sjukt trött idag efter en lite senare kväll än vanligt och barn som väckte mig 05:45 i morse….

Hoppas ni haft en toppenhelg!