Work Out Åre 2019

Trots en riktigt elak förkylning så var det bara att tagga till och ladda med nässpray för att inta Åre i helgen tillsammans med mina fantastiska kollegor. Vi åkte upp tidigt på lördag morgon för redan vid niotiden skulle jag och Maria guida ett gäng upp på Skutan, pga väder och snöläge så nöjde vi oss med Lillskutan och en fin tur runt Totthummeln.
Maria fick ta täten och jag snorade på längst bak i fältet, men det blev en väldigt fin tur med härliga deltagare som fick se grym utsikt och känna på isande vindar uppe på kalfjället.

Fösta fotostoppet blev vid Nalleklippan
Blåste inga mysiga vindar uppe på fjället men utsikten var superfin
Min partner in crime på toppturen, grymma Maria

Väl tillbaka i byn blev det lunch och sedan dags att börja förbereda det pass Utestark som jag, Maria och Johanna körde både lördag och söndag. Så himla kul att passet i princip var fullt båda dagarna och vilket ös deltagarna bjöd på när de kastade däck, svingade släggor, bar säckar och sprang idioten.

Söndagens pass avslutades med peakstående där alla skulle passera under resten av gänget, mycket trötta axlar på slutet!

Efter lördagens pass var det bara att komma in och värma mig, ta hand om halsen och sedan hålla en föreläsning. Efter det var jag helt slut som artist och det blev ingen sen kväll på middagen för mig som låg i sängen vid niotiden….

Lyxen att få kalla dessa två stjärnor för mina kollegor!

Som sagt en riktigt rolig helg men där orken och hälsan gärna fått varit bättre för att verkligen kunnat njuta av upplevelsen. Men ändå många fina minnen att ta med sig, tack WOÅ 2019!!!