Sommarhelg

Magisk helg när sommaren äntligen kom tillbaka; massor av tid utomhus tillsammans med familj och vänner. Massor av jobb i trädgården har hunnits med mellan mys, god mat, medlande i syskonfighter och träning.

Igår hängde jag med grannen på en orienteringstävling. Långt efter men för första gången så kände jag att jag hade koll och irrade inte bara planlöst omkring. Snart ska jag nog våga gå lite mer på kompassriktning och inte ta så många långa, säkra vägar….
Älskar vår balkong när vädret bjuder in till detta.

Och ljuset, kan vi prata om detta magiska kvällsljus!?!? Vill ju absolut inte gå och lägga mig, rädd för att missa en minut av detta fantastiska.

Idag sprang jag ett långpass på förmiddagen och trots ben som smärtade av träningsvärk så blev det ett härligt pass, men mer om det i ett annat inlägg 🙂

Hoppas er helg också var solig och fin!