Minisemester

Vi är hemma igen efter några underbara dagar söderut. Midsommarhelgen spenderades i Borlänge hos goda vänner med god mat, trevligt umgänge, träning och bad (för vissa…).

Fick bland annat till längsta cykelturen på länge och klockan stannade på bra precis fem mil. Det är kul med bra väder och trevligt sällskap 🙂
Frusen kille efter långt bad i kall älv…
Bästa Moa som fått hänga massor med en av sina stora idoler; 12-åriga Emma

På söndagen fick vi med oss våra vänner till Järvsö där vi stannade ett par dagar och hann med ett besök på Järvzoo, lite löpning och ett besök på Stenegården medan David och Markus körde downhill (not my cup of tea…).
Rekommenderar verkligen både Järvzoo och Stenegården om du är där med barn. Försök att vara inne i djurparken när de matar djuren så att du verkligen får en chans att se alla fina djur.
Stenegården har en lekstugeby som barnen älskade att springa runt och leka i.

Glada barn som fick se både björn, lo, varg, räv, järv, ren, älg och mäktiga fåglar som ugglor och örn.

Morgonlöpning med Carina upp på Järvsö klack.

Men igår rullade vi hemåt och i morgon kör jag en fullspäckad jobbdag. Idag blir det hemmafix och massage för att försöka få lite bukt på en krånglande höft/ljumske.
Vill gärna vara fit for fight på lördag när jag ska springa en sträcka på St Olavsloppet och på söndag är planen att ta mig igenom de sista tre milen på Bydalen Buff 50k som jag ska springa i slutet av augusti. De första två sprang jag förra året och jag vill gärna ha koll på vad som väntar….