Alternativ träning

Nu har jag vilat från löpning i en vecka för att höften ska bli bra.
Självklart inte alls kul men tur att det finns annat att träna under tiden 🙂

Tidigare i veckan körde jag ett tufft intervallpass på stakmaskinen där armar, hjärta och lungor fick arbeta ordentligt.
Idag blev det ett härligt rullskidpass på 2,5 mil. Endast tredje passet på två år men får bli oftare, gillar ju att åka 🙂

Annars så rullar jag mycket på en boll för att släppa spänningar i rumpmusklerna.

I torsdags var jag till en naprapat och precis som jag misstänkt så kopplar mina yttre/stora sätesmuskler inte ordentligt så de djupa längre in får jobba alldeles för mycket och nu har det gått lite för långt och börjat med en strålande smärta.

Men nålar, massage och order om aktiveringsövningar ska nog få detta på rätt köl igen. Men visst börjar jag känna mig lite stressad inför mina två stora utamningar; Salomon 27k om tre veckor och Buff 50k i slutet av augusti.

Håll tummarna för att jag snart kan börja kuta igen!