Fantastisk helg

Har haft en helt underbar i stugan i Bydalen. Älskar verkligen hösten i fjällen när man kan tända ljus på kvällarna, bli lite frusen ute och tina upp i bastun.
Vi åkte upp i fredags och hade en lugn och mysig kväll där jag tillbringade kvällen i soffan med en bok. Älskar att jag kommit igång med bokläsande igen i sommar, nu ska jag bara försöka hålla i det framöver.

I lördags förmiddag fick vi besök av fina vänner och på eftermiddagen tog jag och Sofie en löptur och avverkade den mil som jag nog har mest respekt för inför lördag. Den går bland annat genom Dromskåran där min höjdskräck sätts på prov…

Efter det väntade gomiddag och efter att barnen somnat blev det godis och sällskapsspel.

Söndagen bjöd på fint men blåsigt väder och vi gjorde en fjälltur med alla fem barn som verkligen imponerade med att knata på superbra.

Turen började med brant stig genom skogen upp till en bäck som skulle korsas.

Sedan bar det upp genom Dromskåran, jag höll mig i bakgrunden för att inte skrämma upp barnen med min egen höjdfobi…
När alla kommit helskinnade genom skåran och fikat på toppen så slappnade även jag av och njöt av turen 🙂


Som sagt en fantastisk helg och på fredag bär det av uppåt igen för då ska jag tydligen ta mig igenom 50 km och 2900 höjdmeter på lördagen….