Höstträning

Drygt en vecka sedan Buff 50k och återhämtningen har gått riktigt bra. Det är inte så att det spritter i benen men jag känner mig ändå fräsch och pepp på träning.
Har kört lite kom-igång-igen-träning i veckan med lättare styrketräning, ett lättare pass på mtb och ett på rullskidor. Igår testade jag löpsteget igen och det kändes bra förutom höger fot som fortfarande smärtar lite.
Så det blir några fler dagars löpvila.
Tur att det finns så mycket annat kul att göra som styrketräning, rullskidor och cykel 🙂

Nu tänker jag ta några veckor och bara njutträna och göra det som jag känner för, känner mig sugen på nöta lite i gymmet igen efter en sommar med mycket fokus på löpstyrka.
Sedan är mitt mål att ta hjälp med att hitta mina svagheter och bygga en stark och hållbar kropp som förhoppningsvis kan gör att jag håller mig skadefri nästa sommar. Senaste två åren har jag haft början till hälsporre, höftproblem och nu smärta på utsidan av foten. Alla dessa problem på höger sida och det är garanterat inte en slump….

Nästa sommar vill jag springa smärtfritt!

Hur ser er höst ut? Några träningsmål eller kör ni på lust?