Magisk helg

I fredags eftermiddag kom mina föräldrar hit, jag och David kramade barnen hejdå och körde upp till Bydalen för en helg på tu man hand.
Inledde helgen med bubbel och supergod poke bowl med salmalax.

Ris, lax, salladslök, avokado, bönor, mango, ingefära och cashew.

Strax före 21 somnade jag som en stock i soffan, vaknade upp efter 45 min, borstade tänderna och somnade sedan om och sov i ytterligare 9,5 timme.
Känslan att vakna upp helt utvilad var verkligen efterlängtad.
Vi tog långfrukost i soffan framför Nyhetsmorgon innan vi gav oss ut på en löptur. Dimma och lätt regn gjorde att vi stannade nere i dalen istället för att ge oss upp på fjället.

Passerade bland annat detta vattenfall.

Efter lunch, läsning i soffan och ännu en liten tupplur så begav vi oss ut på fjället för en vandring när regnet lättat. Utforskade stigar vi inte gått på tidigare och hittade nya fina vyer.

Bastu, gomiddag och ännu mer slappartid i soffan avrundade denna lördag.

Idag fixade vi lite i stugan inför nästa helg när jag och mina kollegor kör en träningshelg i där. Sedan testade vi att cykla en grusväg som snabbt tog oss upp på kalfjället, helt fantastiska vyer och ännu en ny upptäckt i ”våra” fjäll.

Spanar in renar

En helg som jag kommer leva länge på. Har samlat energi genom att varva rörelse ute i naturen med att inte röra en fena i soffan, samt sova hela nätter 🙂
Nu ser jag fram emot en fullspäckad och härlig vecka!