Studion Goes Bydalen

I helgen så ordnade jag och mina fantastiska kollegor, Maria och Johanna, en träningshelg i Bydalen där vi hoppades att skapa något liknande som fjolårets succé.

De bästa att ha vid sin sida när det ska ordnas roliga saker.

På fredag eftermiddag välkomnade vi 12 härliga kvinnor som checkade in i vår stuga (vi coacher hyrde lägenhet nere i byn).
Vi inledde med ett fjällstyrkepass där vi använde oss av stenar, släggor, däck, säckar och självklart kroppsvikten. Efter det två-rätters middag och en workshop i träningsplanering.

Lördagen inleddes med morgonyoga eller morgonpromenad innan frukost. Sedan väntade ett jobbigt backintervallpass där man valde själv om man ville ha stavar med sig eller inte, älskar att coacha sådana pass och pusha deltagarna till att ta i mer än de tror är möjligt.

Lyxen att få kalla detta mitt jobb

Efter lunch blev det en workshop i stark och funktionell rumpa och eftermiddagen spenderades med tävlingar i sann Mästarnas Mästare anda.

Efter en trerättersmiddag avslutade vi dagen med del två av tävlingarna inomhus där bland annat musikquiz stod på agendan.
Söndag morgon med morgonyoga/promenad och frukost innan vi gav oss iväg på helgens höjdpunkt; fjälltur 🙂

Vi startade upp genom Dromskåran och när vi kommit igenom den så tog jag hand om gänget som ville gå och övriga sprang en lite längre tur. Fin tur som inleddes med sol och lite vind och avslutades med mycket vind och lite regn.

Jag och Johanna på väg upp genom Dromskåran
Våra härliga deltagare!

Tack alla inblandade för en magisk helg som jag lever länge på, det är verkligen en förmån att få ha detta som en del i jobbet!