Detta händer

Här kommer jag löpande att presentera aktuella träningar, föreläsningar, workshops osv.

Anmälan och frågor mailas till kontakt@helenaekholm.com

Skidåkarstyrka (Small group = max 6 deltagare)
Här träffas vi en gång i veckan och stärker kroppen inför stundande skidsäsong. Vi kommer att träna de muskler som är viktiga i skidåkningen för att orka åka med bra teknik och för att undvika skador.
Då vi tränar i liten grupp finns jag där för dig under hela passet och hinner se dig som individ och både hjälpa till i tekniken för att övningen ska bli så optimal som möjligt samt att pusha dig till att nå din högsta nivå i varje övning.
Start den 17/10 och vi träffas i Studio Johanna Rapp klockan 16:00-17:00 varje tisdag till och med den 21/11 (6 tillfällen) .
Kostnad 1800 kr.

Skidgång
Perfekt träning för dig som vill förbereda dig inför skidsäsongen eller bara vill få till bra träning för hela kroppen. Vi kommer att variera mellan backar på ÖSK och elljusspåret på Östberget.
Det kommer att finnas två olika nivåer beroende på var du befinner dig i din träning.
Grupp 1 – träffas på tisdagar klockan 18:00-19:00 och här är fokus att med stavar i backar. Men du bör kunna jogga lite lätt som uppvärmning.
Grupp 2 – träffas på tisdagar klockan 19:15-20:15 och här kör vi lite hårdare och blandar gång, ”elghufs” och sprättande skidgång med stavar. Högre tempo och mer spänst.
Pågår mellan den 10/10 och 31/10 (4 tillfällen).
Kostnad 500 kr.

Löpintervaller
Passet för dig som vill springa intervaller men inte kommer dig för själv eller som vill inspireras genom att springa med andra. Vi blandar olika sorters intervaller gång för gång.
I passet ingår uppvärmning, löpteknikövningar, intervalldel och nedvarvning.
Coacher är Helena Ekholm och Maria Lundberg, båda diplomerade löpcoacher och med stor erfarenhet av löpning.
Två kursstarter under hösten, en morgongrupp för dig som vill starta veckan på bästa sätt och en lunchgrupp för dig som vill passa på att springa under lunchen!
Du bör klara av att springa minst 3 km sammanhängande.
Måndagar kl. 6:45-7:30 med start den 28/8
Torsdagar kl. 11:30-12:15 med start den 31/8
8 tillfällen per kurs.
Pris 1000 kr/kurs
Minst 5 deltagare för att kursen ska genomföras.

Längdläger
Perfekta helgen för dig som vill slipa på din teknik, få många skidmil i benen, umgås med likasinnade och ha en fullspäckad helg i längdskidåkningens tecken!
Mer info finns på http://www.traningsevent.se/langdlager-26-28-januari-2018-falun/