Kontakt

Jag håller föreläsningar efter era önskemål inom framförallt målsättning, motivation och med inslag av mental träning samt inom träning och hälsa.
Under sommaren 2017 kommer jag på allvar att starta upp min PT-verksamhet i Östersund men redan nu kan jag i mån av tid hålla tex. skidlektioner och andra gruppaktiviteter där vi har kul och rör på oss tillsammans. Från och med januari så hyr jag in mig i Östersunds fräschaste lilla gym ”Studio Johanna Rapp”.
Hör av er så hittar vi på något kul tillsammans!

Jag finns på kontakt@helenaekholm.com

28 reaktion på “Kontakt

  • You can send me an letter with an prepayed and adressed envelope to Helena Ekholm, Tallstigen 2, 83296 Östersund, Sweden

 1. Hello,

  I writes you because I am to fascinate by winter sport and more exactly the biathlon my unfortunately in Belgium it is a non-existent sport.
  That is why I allows me to write you because I am a fan of what you made and would like to ask for you if there is possibility of having a photo to dedicate from your part.
  I would be most grateful to you for this and thanks you for it beforehand.
  Here is my address in the case or
  Cogge didier
  n°5 street charles ramaekers bt4
  1020 Brussels
  Belgium

 2. Hej Helena! Jag vill jättegärna ha din autograf. Hur ska jag gå tillväga?
  Grattis till er båda till bebisen!

  Du är min idol och kommer alltid att vara det!

  /Simon

 3. Hej
  Jag heter Anders Eliasson och bor i Rättvik
  och undrar om du har möjligt att skicka en autograf till Anders Eliasson
  och en hälsning på Adress Anders Eliasson
  Enålundsvägen 4
  79530-Rättvik
  Med vändling hälsningar
  Anders Eliasson
  Sköt om Dej
  Så himla gott

 4. Hej Helena!

  Jag har en fråga som jag aldrig riktigt fått svar på.

  Varför slutade du med skidskyttet så tidigt?

  • Hej!
   Anledningen var så enkel som att jag inte hade motivationen till all hård träning och allt resande längre. Kände mig helt enkelt färdig med skidskyttet och kände att det finns så mycket annat i livet. Är jätteglad och stolt över min karriär och mina år som skidskytt men nu blickar jag fram mot nya mål i livet och jag trivs som fisken i vattnet 🙂

 5. Hej Helena!
  Vilken är din bästa tid på Hallstatestet? undrar två som precis kommit hem från Sommarskidskola i Sollefteå!

  • Oj min bästa tid är inget att skryta om, men om jag inte minns fel så tog jag mig upp på ca 11.20 under gymnasietiden….Hoppas det gick bra för er uppför Hallsta och på sommarskidskolan 🙂

 6. Hej Helena!

  Jag har alldeles nyss hittat till din härliga blogg. Det är verkligen roligt att läsa om ditt liv och ta del av alla vackra foton.
  Först och främst vill jag såklart gratulera dig och din man till lilla dottern Moa! Ett verkligen sött litet charmtroll, och ett jättegulligt namn dessutom. Mina ”telningar” är vuxna nu, det går tyvärr alldeles för fort. Så njut, njut, njut av tiden så mycket det bara går.
  Och så vill jag passa på att tacka för alla spännande timmar och njutbara minnen du under åren skänkt mig framför teven. Du är alltid så sympatisk och rar, och så duktig. Men jag förstår också att du vill göra annat i livet än att fara land och rike runt i tävlingsspåren, för att inte tala om all hård träning som krävs.
  Vill önska dig all lycka och välgång i ditt fortsatta liv, och allt gott till din familj. Och söta lilla kissekatten Siri också, så mysig och go.

  Kram på dig!
  Yvonne i Mellerud

 7. Tack för de år som man fick se dig tävla i TV-rutan! Du verkar så snäll och sympatisk. Och jättegrattis till er söta dotter (är extra berörd för att jag själv fick en liten flicka i april)! Lycka till med allt!

 8. Hej!
  Kul att du nådde ditt mål med vasaloppet:). (Ny på det här också så har ingen aning om detta kommer fram. Ja ja antar att jag får veta efteråt:) ) Jag har alltid beundrat dig. Grattis till dottern Moa! 🙂

 9. Skidskytte är en militär idrotts gren. Om det blev krig skulle du kunna ta död på ett helt kompani. Har du tänkt på det att du fullständigt livsfarlig?

 10. Hej Helena!
  Vart har du tagit vägen? Saknar dina mysiga inlägg men nu
  har det inte blivit något sedan 3 september. Va beror det på?
  Har du någon ny blogg eller slutat helt med ditt bloggande?
  Med vänlig hälsning
  Eivor Johansson

  • Hi, send a letter with an stamped envelope to me and I will fix it.
   My adres is; Tallstigen 2, 832 96 Frösön, Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *